CaixaBank, Repsol, Fainé i Brufau esquiven el cas Villarejo

L'Audiència Nacional proposa jutjar l'excomissari i altres alts càrrecs del banc i la companyia energètica

José Manuel Villarejo
José Manuel Villarejo

El president de Repsol, Antonio Brufau, i l’expresident de CaixaBank, Isidre Fainé, han esquivat de moment el cas Villarejo, ja que l’Audiència Nacional ha decidit arxivar provisionalment la investigació sobre tots dos.

També en queden fora Repsol i CaixaBank, i els directius Luis Suárez de Lezo, Joaquín Uris, Juan de Amunátegi i Antonio Masanell. En canvi, el jutge Manuel García Castellón proposa jutjar els directors de seguretat de Repsol i CaixaBank, Rafael Araújo i Miguel Fernández Rancaño, respectivament, l’excomissari José Manuel Villarejo, i el seu soci Rafael Redondo.

La causa correspon a la peça número 21 del cas Tàndem, relativa a la contractació dels serveis de Cenyt, empresa de Villarejo, per part del banc i la companyia energètica, amb l’objectiu d’evitar que l’empresari Luis del Rivero entrés en l’accionariat de la darrera.

García Castellón conclou que no hi ha indicis ni sospites que Brufau o Fainé ordenessin contractar Cenyt o Villarejo, ni que fossin informats dels pagaments.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.