CaixaBank, Repsol, Fainé i Brufau esquiven el cas Villarejo

L'Audiència Nacional proposa jutjar l'excomissari i altres alts càrrecs del banc i la companyia energètica

José Manuel Villarejo
José Manuel Villarejo

El president de Repsol, Antonio Brufau, i l’expresident de CaixaBank, Isidre Fainé, han esquivat de moment el cas Villarejo, ja que l’Audiència Nacional ha decidit arxivar provisionalment la investigació sobre tots dos.

També en queden fora Repsol i CaixaBank, i els directius Luis Suárez de Lezo, Joaquín Uris, Juan de Amunátegi i Antonio Masanell. En canvi, el jutge Manuel García Castellón proposa jutjar els directors de seguretat de Repsol i CaixaBank, Rafael Araújo i Miguel Fernández Rancaño, respectivament, l’excomissari José Manuel Villarejo, i el seu soci Rafael Redondo.

La causa correspon a la peça número 21 del cas Tàndem, relativa a la contractació dels serveis de Cenyt, empresa de Villarejo, per part del banc i la companyia energètica, amb l’objectiu d’evitar que l’empresari Luis del Rivero entrés en l’accionariat de la darrera.

García Castellón conclou que no hi ha indicis ni sospites que Brufau o Fainé ordenessin contractar Cenyt o Villarejo, ni que fossin informats dels pagaments.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari