Els treballadors del servei al client d’H&M estan convocats a  fer vaga

El comitè d'empresa han proposat aturades de dues hores per torn tant al matí com a la tarda

El comitè d’empresa de H&M Customer Services del centre de treball de Barcelona ha convocat una vaga parcial dels treballadors d’aquest servei. El comitè, format pels sindicats CCOO i CGT, ha convocat per aquest dilluns aturades parcials de dues hores per torn, en concret de 10.30h a 12.30h i de 18.00h a 20.00h.

Els convocants de la vaga defensen les reivindicacions de les condicions salarials que els treballadors han presentat a la negociació amb la direcció de l’empresa. Els representants sindicals demanen “recuperar el poder adquisitiu perdut en aquests anys, amb conceptes salarials sense absorció i compensació”.

Els representants dels treballadors també reivindiquen “una demanda de fa anys com és incloure el plus d’idiomes que s’utilitza habitualment en l’activitat d’atenció al client i que, de no aplicar-se, suposa que cada persona treballadora cobri 1.620 euros menys a l’any”.

H&M Customer Services compta amb una plantilla de 252 treballadors, i d’aquests 194 estan ubicats a Barcelona. Aquest servei ofereix atenció a clients d’Espanya, França, Itàlia, Grècia, Xipre, Portugal, Finlàndia i Noruega.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari