Atacs de míssils sobre Odessa a la Guerra d’Ucraïna

Testimonis presencials han afirmat que s'han produït fortes explosions sobre la ciutat que podria tractar-se de les pròpies defenses antiaèries, segons Ukrinform

Impacte de la Guerra d'Ucraïna (Ministeri de Defensa del Govern de Volodímir Zelenski)
Impacte de la Guerra d'Ucraïna (Ministeri de Defensa del Govern de Volodímir Zelenski).

Al costat de la Mar Negra, les autoritats d’Odessa han denunciat atacs russos amb míssils al voltant de la ciutat agredida per la Guerra d’Ucraïna. També s’han vist explosions en dues localitats del nord, a la regió de Sumy.

Un portaveu de l’administració d’Odessa ha informat que han caigut quatre míssils creuer a Odessa, segons el portal Ukrinform. Testimonis presencials han afirmat que s’han produït fortes explosions sobre la ciutat que podrien haver-se produït per les pròpies defenses antiaèries, ha indicat el mitjà.

El ministeri de Defensa d’Ucraïna ha informat que les tropes han provocat l’enfonsament d’un vaixell amfibi rus enfront de les costes d’Odessa i han derrocat un míssil enemic a la regió de Poltava a l’est del país. Les forces ucraïneses també han derrocat un dron de reconeixement rus en aquesta mateixa zona de la Mar Negra.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.