Tiroteig a la Barceloneta per una suposada revenja

Un home adult i un nen s'estan recuperant de les seves ferides a l'Hospital de la Mar de Barcelona i estan fora de perill

La Barceloneta (Mariano Mantel, Flickr)
La Barceloneta (Mariano Mantel, Flickr).

Els Mossos d’Esquadra estan investigant un tiroteig a Barcelona en el qual han ferit a un home adult i a un nen. La principal hipòtesi és que es tracta d’una revenja entre grups d’ètnia gitana, segons fonts policials.

Estan buscant a dos homes joves que han disparat a les víctimes des d’una moto a la confluència dels carrers Sevilla i Sant Carles, prop del carrer Pepe Rubianes, entre les 20.30 hores i les 21.00 d’ahir, divendres 15 d’abril, a la Barceloneta. A aquesta hora se celebrava al passeig una fira medieval en la qual estaven participant molts veïns. Les terrasses dels restaurants del barri es trobaven plenes de turistes i en algunes han pogut sentir els trets.

Fora de perill

Les dues víctimes estan fora de perill i s’estan recuperant de les seves ferides a l’Hospital de la Mar de Barcelona. Han estat traslladats després de ser atesos a la via pública per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’home ha rebut impactes de munició a una cama i un gluti. El menor ha estat atès d’un impacte a un taló, pel que sembla de rebot.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han reforçat la presència policial a la Barceloneta. L’operatiu de cerca continua actiu i no es descarta alguna detenció al llarg d’avui, dissabte 16 d’abril.

(Visited 135 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari