La CUP demana reprovar Cambray per la seva “incapacitat absoluta”

Els anticapitalistes basen les crítiques en les jornades de vaga i la polèmica per la sentència del 25% de castellà

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray
El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray

La CUP ha demanat la reprovació del conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, al Parlament per la seva “incapacitat absoluta” al capdavant del departament. També ha acusat el titular d’Educació “d’amagar el cap sota l’ala” en resposta a la sentència del TSJC que estableix un 25% de les classes en castellà. Així mateix, ha lamentat que el conseller no hagi obert “un diàleg real” amb el sector educatiu per resoldre la vaga de professors.

El diputat de la CUP Xavier Pellicer ha anunciat que el seu grup parlamentari presentarà una moció al proper ple per traslladar les reivindicacions de la comunitat educativa i per reprovar Cambray. “Cal un diàleg real amb la comunitat educativa més enllà de màrqueting i postureig”, ha exigit Pellicer, i ha remarcat que cal atendre les reivindicacions dels treballadors de l’educació.

La moció també fa referència a la sentència del 25%. La CUP exigeix que no s’acati aquesta resolució del TSJC i sosté que Cambray és “incapaç” de pilotar el Departament d’Educació, tant per la manca de diàleg “real” amb la comunitat educativa i després d’haver “posat el cap sota l’ala” amb la sentència del 25%.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari