Rufián sospita de les ‘clavegueres’ d’Esquerra

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, va ser protagonista la setmana passada. Primer es va filtrar que el seu partit pensa en ell com a candidat a l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet. Després, en unes declaracions, va encabronar JxCat donant credibilitat a les informacions que diuen que l’entorn de Carles Puigdemont s’havia reunit amb el Kremlin per intentar buscar suports al procés  independentista. I, tot i que les dues coses no sembla que estiguin lligades, fonts properes a Rufián expliquen que ell sospita que hi ha una operació interna a ERC perquè deixi el Congrés, i té la impressió que les clavegueres d’ERC van deixar que es cremés amb la polèmica amb JxCat i van trigar a sortir a defensar-lo com un element més de pressió.

Durant les hores i els dies posteriors a les polèmiques declaracions de Gabriel Rufián sobre les hipotètiques relacions entre Carles Puigdemont i el Kremlin, el portaveu d’Esquerra al Congrés dels Diputats va trobar a faltar tant que el seu partit o el Govern li donés suport que, per refermar el seu relat de les coses, no dubtava a agafar el telèfon i parlar amb tots aquells periodistes que el requerien. Això sí, fora de micròfon.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.