La protesta contra Cambray endarrereix la inauguració del Saló de l’Ensenyament

Els sindicats educatius volen negociar amb el president Aragonès després de no assolit cap acord amb el conseller

Protesta contra Cambray a la Fira de Barcelona
Protesta contra Cambray a la Fira de Barcelona

Foto: Assemblea Groga

La inauguració del Saló de l’Ensenyament s’ha ajornat aquest dimecres per la protesta d’una cinquantena de persones contra el conseller d’Educació, Josep González-Cambray, per la reforma del calendari escolar del curs vinent, que avançarà una setmana les classes, i les condicions laborals dels docents.

La protesta, organitzada durant la segona jornada de vaga de professors, s’ha traslladat a la Fira de Barcelona abans que comencés el Saló de l’Ensenyament, i ha endarrerit no només la intervenció de Cambray i de la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, sinó també la compareixença davant els mitjans de Cambray, i ha fet que no s’obrís l’accés al recinte firal per la porta de la plaça de l’Univers.

Els sindicats de professors reclamen que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, s’impliqui directament en la negociació, després de no haver assolit cap entesa amb Cambray, a qui retreuen una posició immobilista i de qui diuen que no és un interlocutor vàlid.

Els representants sindicals, després de reunir-se per darrer cop amb Cambray aquest dimarts a la seu del Departament d’Educació, van concloure que “no és possible” negociar amb ell, i n’han culpat la seva “ineficàcia i inexpertesa”.

(Visited 178 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari