Collboni, sobre la imputació de Colau: “Acabarà en res”

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona confia que el consistori "ha fet les coses ben fetes"

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni

Foto: @jaumecollboni

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha mostrat el seu suport a l’alcaldessa Ada Colau amb motiu de la seva declaració aquest divendres com a imputada pels presumptes delictes de prevaricació, frau en la contractació, malversació, tràfic d’influències i negociacions prohibides per haver donat subvencions a entitats afins a Barcelona En Comú. En declaracions a La 2 i a Ràdio 4, Collboni ha afirmat estar “convençut que això acabarà en res”.

“Tenim plena confiança amb què l’Ajuntament ha fet les coses ben fetes”, ha assegurat el socialista, que ha assenyalat que estan “molt tranquils” respecte a la causa que afecta l’alcaldessa. Collboni també ha demanat “respecte a la presumpció d’innocència” de Colau, i ha manifestat la seva confiança en la justícia.

“Respecte absolut a la justícia i a les decisions judicials que es prenguin”, ha comentat el primer tinent d’alcalde, el qual des que es va conèixer la citació judicial de Colau ha defensat la feina que es fa a l’Ajuntament.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari