Feijoó anuncia la seva candidatura a la presidència del Partit Popular

El president de la Xunta de Galícia assegura que de moment compatibilitzarà el càrrec amb la candidatura

Núñez Feijóo

Alberto Núñez Feijóo ha confirmat la seva candidatura a la presidència del Partit Popular després de reunir la junta directiva de la formació popular a Galícia. El president de la Xunta ja havia avançat quin seria el sentit de la seva decisió en relació amb el lideratge del partit en les hores prèvies.

La confirmació oficial s’ha fet aquesta tarda, després que hagi demanat l’autorització a la junta directiva del PP a Galícia. Tot i aquest formalisme, el polític gallec ja ha mostrat la seva voluntat aquest matí. Durant un col·loqui al Museu Santiago Rey Fernández-Latorre, Núñez Feijóo ha explicat que ja havia pres la decisió, que suposa “una combinació de meditació i precipitació, encara que sembli contradictori”.

“Una decisió que mai vaig pensar que hauria de prendre”, ha destacat el president de Galícia, que ha justificat que els esdeveniments de les dues últimes setmanes l’han obligat a prendre una decisió que “ni ha estat buscada, ni ambicionada”.

Preguntat sobre la compatibilitat entre presidir la Xunta i el PP, Núñez Feijóo ha dit que “és perfectament possible ser president d’una comunitat i d’un partit”.

Durant el discurs d’aquesta tarda, Feijóo ha remarcat que “hi ha situacions que ni es busquen ni s’escullen”, assegurant que “no estic en política per acomodar-me ni per buscar allò que a mi em pugui interessar egoistament”.

En un missatge d’unió, Feijóo s’ha mostrat convençut que el partit pot deixar enrere la crisi oberta les darreres setmanes amb l’enfrontament entre el fins ara líder, Pablo Casado, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso: “ens recuperarem, remuntarem i serem el Partit Popular que Espanya necessita”, ha dit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.