Catalunya eliminarà les quarantenes a les escoles a partir del dimecres

Salut i Educació flexibilitzen les mesures contra la pandèmia i deixaran de comptabilitzar els casos a l'entorn escolar

Les mascaretes continuen a les classes

Els departaments d’Educació i de Salut han decidit flexibilitzar les mesures de control de la pandèmia a les escoles i instituts a partir d’aquest dimecres, 23 de febrer. Desapareixeran, així, les quarantenes per contacte estret amb un positiu de covid-19, i es deixaran de comptabilitzar els casos a l’àmbit escolar. Els centres i les famílies ja no hauran de comunicar si el motiu de l’absència d’un alumne a classe és per culpa del coronavirus.

També es deixaran d’emetre les prescripcions de testos d’antígens per al professorat. Només es mantindran els testos finançats a l’alumnat d’educació especial que hagi estat contacte estret. El Govern de la Generalitat argumenta que “aquestes directrius segueixen les recomanacions de la Comissió de Salut Pública del Ministeri de Sanitat” i que “els infants i joves han demostrat que no són, en termes generals, un grup de risc”.

Les mesures que es mantenen vigents a les escoles són, de moment, la mascareta a dins de l’aula, els grups de convivència estable i la necessitat de ventilar molt bé les classes.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari