Quants programes ha tardat Xavier Graset el 2022 en entrevistar Toni Comín al ‘Més 324’?

24. Manté la dinàmica d’anys anteriors però ha trigat més en fer-li la primera entrevista de l’any si ho comparem amb 2021. L’ex-conseller de Salut fugit a Bèlgica juntament amb l’ex-president de la Generalitat i altres dirigents del govern català, Antoni Comín, és un fix del programa Més 324 que dirigeix i presenta Xavier Graset a TV3 i el Canal 33 de dilluns a divendres. L’any passat, Xavier Graset va contactar al seu programa set vegades amb Comín a través de videoconferències. Per tant, l’ex-conseller de Salut va ser present al seu programa un cop cada mes i mig, aproximadament.

La primera entrevista del 2021 li va fer el 14 de gener i, aquest 2022, s’ha esperat fins el 10 de febrer perquè s’estrenés en les seves col·laboracions habituals. Potser per compensar aquest retard en relació a l’any passat, l’entrevista va durar gairebé 25 minuts, més que el que va durar qualsevol de les set que li va fer el 2021.

En aquesta darrera entrevista, Graset va presentar Comín com a eurodiputat i vicepresident del Consell per la República i va justificar que l’hagués convidat de nou dient que ho feia “per repassar qüestions” com la seva activitat al Parlament europeu, el cas Juvillà i “altres qüestions”. Comín es va despatxar a gust contra el govern espanyol i va acabar la seva intervenció assegurant que “Espanya no està en la lògica dels valors d’Europa”. Graset el va acomiadar avisant que “trobarem altres moments per parlar-ne i estarem pendents de la seva activitat parlamentària”.

Si manté el ritme de l’any passat, la propera visita telemàtica de Comín al Més 324 hauria de caure pels volts de finals de març. A no ser, clar, que Graset es trobi abans en la necessitat ineludible de tornar a “repassar qüestions” amb el vicepresident del Consell per la República.

(Visited 339 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari