L’ANC desafia Interior i convoca per dissabte talls a l’avinguda Meridiana

L'entitat també crida a manifestar-se davant el Parlament

Tall de la Meridiana

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat a tallar la Meridiana aquest dissabte, malgrat la decisió d’Interior d’acabar amb aquestes concentracions. La trobada, com ha passat fins ara, serà a les vuit del vespre. Abans, però, a partir de les 12 hores l’entitat també ha convocat davant del Parlament. “Prou de retrocedir. Ara toca defensar els nostres drets i exigir obediència al mandat del 52% per la independència!”, defensa l’ANC.

El Departament d’Interior ha decidit acabar amb els talls a la Meridiana de Barcelona que promovia el col·lectiu Meridiana Resisteix des de la sentència del Tribunal Suprem, que va condemnar els líders independentistes. La conselleria de Joan Ignasi Elena ha proposat que les concentracions es facin en una ubicació propera -a la plaça que connecta amb el passeig Fabra i Puig, davant de l’estació de Renfe- després de comprovar que les darreres protestes hi han comparegut partits i associacions espanyolistes amb la voluntat de “fomentar la crispació”.

Davant d’això, l’entitat presidida per Elisenda Paluzie, que ahir va fer un comunicat criticant que la decisió d’Interior busca desmobilitzar l’activisme a favor de la independència, ha convocat a través de les xarxes socials per a les 20 h del vespre. També convoca al migdia al Parlament, on hi ha prevista una concentració per exigir a la Generalitat un canvi d’estratègia fixant com a objectiu la independència.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.