El PP català obre la porta de sortida a Cayetana Álvarez de Toledo

Santi Rodríguez, secretari general del PPC, la convida a "prendre una decisió" si se sent "incòmoda"

Santi Rodríguez, secretari general del PPC
Santi Rodríguez, secretari general del PPC

El llibre Políticamente indesesable que ha publicat recentment Cayetana Álvarez de Toledo tampoc ha assegut bé en el si del Partit Popular de Catalunya. El secretari general del PPC, Santi Rodríguez, ha obert la porta de sortida a la diputada en el Congrés per Barcelona: “Si jo em sentís incòmode defensant un projecte polític que en un determinat moment ha confiat en mi, no tindria cap mena de dubte de quin seria el pas que donaria”, ha dit en una entrevista amb l’ACN.

Les crítiques de Rodríguez a l’exportaveu dels populars s’obren en dos fronts. Un, les seves diferències polítiques amb Pablo Casado, president del partit, a qui va titllar de “benqueda” i de “penell”, i amb Teodoro García Egea, secretari general, a qui acusa de “fer bullying” i d’actuar de manera “testosterònica”. Santi Rodríguez assegura que “s’està vivint una situació que no ens agrada ni satisfà”.

El segon front obert entre el PPC i Álvarez de Toledo és la seva labor parlamentària. Rodríguez afirma que els “hauria agradat que hagués exercit més de diputada per Barcelona”. No han estat poques les veus d’entre els populars catalans que han renegat de la presència i influència de la seva diputada, especialment després que la candidatura que va encapçalar a les eleccions generals aconseguís un únic escó al Congrés. El seu.

Per tot això, Santi Rodríguez convida Cayetana Álvarez de Toledo a “prendre una decisió” pensant “no sols en ella mateixa sinó en el col·lectiu que va confiar en ella”. I afegeix: “Ella ha optat per un altre camí que nosaltres no compartim. No considerem que ajudi al projecte del PP”. No obstant això, la diputada ha repetit en diverses ocasions que no dimitiràc: “Seria el més fàcil i vulgar” defensa per a mantenir la seva acta.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.