Quina ‘proindepe’ flirteja ara amb els antivacunes?

Beatriz Talegón
Beatriz Talegón

L’exsocialista Bea Talegón, famosa per nadar a contracorrent, torna a adquirir protagonisme, ara pel seu arrenglerament cap a les tesis dels antivacunes. La columnista fa temps que qüestiona les bonances de les vacunes contra la covid-19. Així, en les seves columnes i en els seus missatges a través de les xarxes socials es fa ressò d’aquelles informacions que contradiuen les virtuts de la vacunació i destaquen l’aparició de miocarditis, pericarditis i vasculitis cutània amb les vacunes de Pfizer, Moderna i Janssen, entre altres.

D’altra banda, defensa obertament els riscos per sobre dels beneficis en la vacunació dels més joves. Fins i tot, afirmava fa poc en una piula que la gent no vacunada està més informats que els vacunats: “Gent vacunada que recorre a preguntar a no vacunats perquè “tenen més info” i a veure si els poden passar dades i informes davant del que els “està passant” (possibles efectes adversos per exemple). És un fet: en el meu cercle els que estan més informats són els no vacunats”.

Propera especialment a l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, des que va abandonar les files socialistes la madrilenya ha mantingut la seva popularitat gràcies a defensar causes com l’independentisme i ara apropant-se als antivacunes. En el seu dia, Talegón ja va desfermar polèmica fent-se ressò d’una teoria sobre com curar el càncer que després va resultar falsa i de la qual va haver de disculpar-se.

(Visited 403 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari