L’IPC de novembre és el més alt dels darrers 29 anys

La taxa interanual se situa en el 5,6%, dues dècimes més que el mes d'octubre

L’Índex de Preus de Consum (IPC) ha pujat al mes de novembre un 0,4% , dues dècimes per sobre del mes d’octubre, i se situa en el nivell més alt dels darrers 29 anys. La taxa interanual de l’IPC se situa en el 5,6% arran de l’encariment dels aliments i també de les benzines. L’IPC de novembre d’engany és el més alt des del setembre del 1992, segons les dades avançades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Pel que fa a la taxa mensual, l’IPC d’aquest mes de novembre ha encadenat la seva quarta pujada consecutiva en incrementar-se un 0,4%, el que representa 1,4 punts per sota de la pujada del mes d’octubre. L’INE publicarà les dades definitives de l’IPC el pròxim 15 de desembre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.