Quina nova feina ha trobat l’ex-conseller Alfred Bosch?

De professor i responsable de relacions institucionals de la Harbour Space University. Es tracta d’una universitat poc coneguda que té seu a la Vila Olímpica de Barcelona i que també té un campus a Bangkok. Alfred Bosch hi ha estat contractat aquest mes de novembre, tal i com detalla al seu perfil de Linkedin. Es tracta d’una ocupació molt diferent de la que caldria esperar de la seva formació professional, ja que és llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor en Història per la Universitat de Barcelona, i la Harbour Space University està especialitzada en matèries educatives relacionades amb les noves tecnologies i el disseny.

Aquesta universitat privada posa Barcelona com a ganxo per atreure estudiants d’arreu del món. “Sol, surf i menjar espanyol. Què falta, doncs, per estimar viure a Barcelona? No podem pensar en una altra ciutat millor que aquesta per inspirar, fruir i estimular els estudiants més enllà de les parets de la universitat”, es llegeix al seu portal a Internet. També es refereix a la llengua en uns termes que potser no encaixen amb la visió lingüística d’ERC, el partit que va fer Bosch conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència: “A Barcelona, la gent parla català i castellà espanyol. El castellà espanyol és la llengua comuna a Espanya i Amèrica Llatina i és la llengua que aprèn la majoria de la gent per viure a Barcelona. Molta gent parla anglès, encara que cal el coneixement d’unes bases mínimes d’espanyol per moure’s amb comoditat en la vida quotidiana”.

El president de la Harbour Space University és Ingo Beyer von Mongenstern, director emèrit de la consultora McKinsey&Company. D’aquesta consultora, que es coneix internacionalment com ‘The Firm’, es diu que contracta les persones més brillants del món.

Alfred Bosch combinarà la nova feina amb la de professor de la Universitat Oberta de Catalunya i guionista dels pod-casts setmanals del programa Fulles perennes de Catalunya Ràdio que presenta Enric Calpena i produeix Mediapro.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.