Qui és el darrer ‘enemic’ públic de Joan Canadell?

Joan Canadell
Joan Canadell

L’estrella de TV3 Toni Soler. Si més no, sembla que el diputat de Junts ha interpretat que el presentador del programa Està passant, durant l’emissió d’aquest dimarts, va voler ridiculitar-lo per defensar ERC, partit al qual Joan Canadell havia retret des del faristol del Parlament que feia autonomisme i que s’encaminava cap a un nou tripartit.

Soler va fer aparèixer en el seu programa una imatge del dia que Canadell va presentar a TV3 la MaskCat, una màscara amb pantalla de plàstic que comercialitzava l’any passat com una protecció contra la covid-19, que va quedar desacreditada com a alternativa a les mascaretes convencionals.

El fet de treure a passejar aquella estampa, considerada grotesca per a molts, va ser interpretat com un intent de ridiculitzar Canadell per part d’un usuari de Twitter que, a més, considerava que aquest diputat és “l’únic de Junts que canta les veritats a ER” (usant les sigles d’Esquerra però eliminant la C de Catalunya).

Canadell ha reaccionat a aquest comentari escrivint: “Això m’han dit… Principi d’acció i reacció”.

Toni Soler, que també és el pall de paller de Polònia, és considerat una estrella mediàtica propera a ERC, un partit que algunes de les figures del Junts i la seva òrbita denuncien que controla TV3 i Catalunya Ràdio, els informatius de les quals, en particular, reben cada cop més retrets públics de destacats perfils puigdemontistes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides