Els Mossos investiguen una presumpta agressió homòfoba a Barcelona

La víctima i l'Observatori Contra l'Homofòbia han denunciat l'agressió, que va produir-se a les festes del Clot

Punt LGTBI i Feminista de l'Observatori Contra l'Homofòbia

Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta agressió homòfoba que va produir-se la nit de dissabte a diumenge a les festes del barri del Clot (Barcelona). El mateix jove ha explicat els fets a Twitter, i ha presentat una denúncia juntament amb l’Observatori Contra l’Homofòbia.

Segons el relat de la víctima, dos nois “força joves, potser menors, amb roba negra i discreta” se li van apropar demanant-li beure de la seva cervesa. En un primer moment va ignorar-los, però en veure que tornaven va decidir oferir-los la cervesa “directament”. Llavors, “dos o tres” se li van tirar a sobre intentant tirar-lo a terra, fins que un grup de nois es va apropar perquè anés amb ells fins que marxessin els agressors.

Els fets, però, no van acabar aquí. “Quan veuen que aquests nois marxen, aquesta ‘manada’ torna, em persegueix i em comença a pegar: violència per violència”, ha lamentat el jove, a qui fins i tot van empènyer per unes grades. La persecució va acabar quan una amiga de la víctima va aconseguir interposar-se entre ell i l’agressor, de manera que va poder fugir corrents al Punt Lila per demanar ajuda.

El jove ha assegurat que “aquestes persones buscaven objectius clars” i que “segurament, després de trobar protecció marxarien a buscar una altra víctima”. També ha explicat que “gràcies a Déu” està bé i no té cap ferida, “només dolor per alguns dels cops, a part de les meves ulleres trencades”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.