La CUP convoca la seva militància els dies 12, 13 i 14 de novembre per a fixar la seva postura sobre els pressupostos del Govern

Les assemblees seran presencials i telemàtiques i analitzaran l'acció de govern des de l'inici de la legislatura

La CUP ha anunciat que convocarà els seus militants els dies 12, 13 i 14 de novembre per a exposar-los el projecte de pressupostos de la Generalitat i fixar-hi una postura comuna. El Govern aprovarà el seu projecte dimarts que ve en el Consell Executiu per a posteriorment obrir-lo a la resta de grups amb representació en el Parlament.

La formació anticapitalista ha anunciat en un comunicat recollit per Europa Press que les assemblees seran presencials i telemàtiques i en elles s’analitzarà i debatrà la proposta pressupostària del Govern i la seva acció política des de l’inici de la legislatura.

Les negociacions entre el Govern i la CUP prosseguiran fins al pròxim cap de setmana. L’executiu que presideix Pere Aragonès confia a aconseguir l’acord amb els seus socis d’investidura, però no ho tindrà fàcil. La portaveu cupaire, Eulàlia Reguant, va dir ahir que “ara mateix” estan “més prop del no que del si” respecte als comptes del 2022. Mentrestant, el PSC continua oferint-se per a pactar els pressupostos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.