Detinguts quatre policies de Llinars en una operació antidroga

Els Mossos atribueixen als agents una presumpta col·laboració amb una xarxa de tràfic de marihuana

Comissaria de la Policia Local de Llinars
Comissaria de la Policia Local de Llinars

Quatre agents de la Policia Local de Llinars del Vallès han estat detinguts aquest dimarts pels Mossos d’Esquadra en una operació contra el tràfic de marihuana en la qual s’han iniciat de matinada 28 escorcolls, un d’ells a la comissaria de Llinars, i diversos més en domicilis d’aquesta localitat, de Barcelona i de Piera.

Els investigadors atribueixen no només el cultiu i el tràfic de marihuana, sinó també blanqueig de capitals, a aquesta xarxa, de la qual consideren col·laboradors a diversos policies locals que, suposadament, van ocultar les activitats d’aquesta organització. A primera hora d’aquest matí no es descartava la detenció de més agents.

Entre els detinguts hi ha un caporal de la Policia de Llinars, que està sent investigat pels Mossos per determinar si va ser ferit el 2019 quan un confident va morir tirotejat a prop de l’AP-7, segons els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Un dels escorcolls s’ha efectuat a un local del polígon industrial de Can Prat on, l’any passat, la Guàrdia Civil va desmantellar dues narconaus que sumaven gairebé 6.820 plantes de marihuana i va detenir tres persones per tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric.

(Visited 185 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari