Aragonès diu que el seu model social coincideix amb el de la CUP i no amb el del PSC

Considera que els socialistes catalans defensen els interessos financers i empresarials connectats amb la Moncloa

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, no contempla que el PSC doni suport als pròxims pressupostos del govern català. En una entrevista a la SER, Aragonès ha afirmat que els socialistes defensen un model social que ell no comparteix i que la proposta del seu govern està més a prop dels postulats de la CUP.

Pere Aragonès ha afirmat que “jo el que vull és aplicar el meu programa”, afegint que “no és el del PSC, segur”. Aragonès ha afirmat, també, que “amb el de la CUP hi coincidim amb moltes coses, i tenim acords amb ells”. El president català ha assegurat que “el model socioeconòmic que nosaltres defensem, no és el model que del PSC que ha vingut a defensar el que és el model propi dels grans interessos financers i empresarials amb connexió directa amb la Moncloa”. Aragonès diu que “aquest és el model del PSC quan prescindeix de criteris ambientals, cosa que és absolutament errònia, perquè des d’un punt de vista també econòmic, o incorporen criteris ambientals en el model de desenvolupament, o no ens en sortirem”.

Pel que fa a l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat, el president de la Generalitat ha afirmat que “la situació actual” és que ERC està per no donar suport als comptes de l’executiu del socialista Pedro Sánchez. Pere Aragonès ha afirmat que no depèn d’ell que es desencalli la negociació entre els republicans i el govern central per donar el suport als pressupostos. Aragonès ha argumentat que “nosaltres el que ens toca fer és defensar els interessos de la ciutadania de Catalunya”, assegurant que “no estem defensant els interessos d’un partit”.

El president català afirma que “quan parlem de la defensa de la qüestió de l’audiovisual, de les inversions en matèria ferroviària a Catalunya, quan defensem que s’incorpori també recursos per enfortir els serveis de l’estat del benestar que encara estan patint els efectes de la pandèmia, això no són els interessos de les persones que estem al capdavant del govern de Catalunya o d’un determinat partit, són interessos de país, I els haurien de defensar tots els diputats i diputades que representen Catalunya al Congrés dels Diputats, també els del PSC”.

(Visited 142 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari