Quin vincle nega la territorial de Junts a Olot?

Web de Barcelona és Imparable
Web de Barcelona és Imparable

Junts per Catalunya a Olot ha negat que tingui res a veure amb Barcelona és Imparable, que s’ha presentat recentment com una plataforma ciutadana crítica amb la gestió de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

L’adreça de correu electrònic d’aquest partit a la capital de la Garrotxa apareixia enllaçada dos cops en la plana sobre la política de dades del web de Barcelona és Imparable, on se suposava que l’enllaç havia d’adreçar cap a [email protected], segons ha revelat una usuària de Twitter amb una tirallonga de missatges sobre la plataforma i els seus impulsors.

Entre aquests destaca, com a president de l’Associació Impulsem la Barcelona del Sí, Gerard Esteva, que també és el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i una figura de l’òrbita postconvergent.

En una resposta a Twitter, Junts d’Olot ha afirmat que “no sabem per què apareix el nostre correu electrònic en aquesta plataforma” i que es dediquen “a la política local del nostre municipi i no participem de campanyes d’altres ciutats”.

La mateixa Barcelona és Imparable ha negat categòricament que tingui “cap vinculació amb cap partit polític” i ha esgrimit a favor seu, sense citar-los, que “ha estat desmentit per part dels partits esmentats, cosa que reafirma el punt anterior”. Ara, aquell enllaç al web de Junts per Catalunya a Olot ha estat modificat, però n’ha quedat constància al web archive.org.

Fos un error o una troballa significativa, el fil de Twitter posa de manifest quins enemics conreats per Colau com a alcaldessa s’estan movent ja amb l’horitzó de les pròximes eleccions municipals. Així mateix, reflecteix que algunes entitats que hi constaven com a adherides se’n van desentendre, que unes altres apareixen més d’un cop a la llista d’adhesions, i que n’abunden amb característiques de lobby amb interessos econòmics.

D’altra banda, destaca que una altra plataforma d’Esteve, Barcelona Futur, compta amb el patrocini d’Agbar i té en el seu consell directiu el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, el doctor (i partidari de Junts) Bonaventura Clotet, la monja independentista Lucía Caram, la cineasta i excandidata de JxSí Isona Passola, la degana del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Maria Eugènia Gay, i el president del RACC, Josep Mateu, entre altres.

Barcelona és Imparable, per cert, ha convocat una manifestació contra la gestió del govern d’Ada Colau aquest dijous.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides