Quin vincle nega la territorial de Junts a Olot?

Web de Barcelona és Imparable
Web de Barcelona és Imparable

Junts per Catalunya a Olot ha negat que tingui res a veure amb Barcelona és Imparable, que s’ha presentat recentment com una plataforma ciutadana crítica amb la gestió de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

L’adreça de correu electrònic d’aquest partit a la capital de la Garrotxa apareixia enllaçada dos cops en la plana sobre la política de dades del web de Barcelona és Imparable, on se suposava que l’enllaç havia d’adreçar cap a [email protected], segons ha revelat una usuària de Twitter amb una tirallonga de missatges sobre la plataforma i els seus impulsors.

Entre aquests destaca, com a president de l’Associació Impulsem la Barcelona del Sí, Gerard Esteva, que també és el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i una figura de l’òrbita postconvergent.

En una resposta a Twitter, Junts d’Olot ha afirmat que “no sabem per què apareix el nostre correu electrònic en aquesta plataforma” i que es dediquen “a la política local del nostre municipi i no participem de campanyes d’altres ciutats”.

La mateixa Barcelona és Imparable ha negat categòricament que tingui “cap vinculació amb cap partit polític” i ha esgrimit a favor seu, sense citar-los, que “ha estat desmentit per part dels partits esmentats, cosa que reafirma el punt anterior”. Ara, aquell enllaç al web de Junts per Catalunya a Olot ha estat modificat, però n’ha quedat constància al web archive.org.

Fos un error o una troballa significativa, el fil de Twitter posa de manifest quins enemics conreats per Colau com a alcaldessa s’estan movent ja amb l’horitzó de les pròximes eleccions municipals. Així mateix, reflecteix que algunes entitats que hi constaven com a adherides se’n van desentendre, que unes altres apareixen més d’un cop a la llista d’adhesions, i que n’abunden amb característiques de lobby amb interessos econòmics.

D’altra banda, destaca que una altra plataforma d’Esteve, Barcelona Futur, compta amb el patrocini d’Agbar i té en el seu consell directiu el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, el doctor (i partidari de Junts) Bonaventura Clotet, la monja independentista Lucía Caram, la cineasta i excandidata de JxSí Isona Passola, la degana del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Maria Eugènia Gay, i el president del RACC, Josep Mateu, entre altres.

Barcelona és Imparable, per cert, ha convocat una manifestació contra la gestió del govern d’Ada Colau aquest dijous.

(Visited 298 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari