Ada Colau, camí cap a Madrid?

Cada cop són més les veus, dins i fora d’En Comú Podem, que tenen clar que Ada Colau no hauria de repetir com a candidata a Barcelona. Ella, ni confirma ni desmenteix que hagi acabat la seva etapa municipalista. Però darrerament les estratègies del seu espai ideològic a Madrid –el que comparteix amb Podem i Esquerra Unida– fan cada cop més possible que Colau acabi sent candidata a les pròximes eleccions al Congrés, amb vista a poder formar part d’un hipotètic segon govern d’esquerres de coalició. I és que Yolanda Díaz ja va explicant que només serà candidata si el seu espai és “ampli, sense sigles, de confluència” i amb lideratges femenins.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides