Tres marxes de l’ANC per pressionar el Govern cap a la independència

Paluzie: "El missatge als polítics és ben clar, la gent no renuncia a l'1-O i us demana que feu la independència"

La marxa de Ponent

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha assegurat que les mobilitzacions populars per commemorar l’1-O demostren el “valor” que s’atorga al referèndum “tant per la victòria que va representar” com pel “deure” de fer complir el seu mandat.

“El missatge als polítics és ben clar. La gent està disposada, mobilitzada, no renuncia a l’1-O, i us demana que feu la independència”, ha assegurat en declaracions als mitjans des de Sant Julià de Ramis. Paluzie ha dit que les marxes que es fan aquest dissabte arreu del país insten a “mantenir la mobilització i la pressió” per “poder preparar una declaració d’independència efectiva”.

Pel segon dia de mobilitzacions, l’ANC ha organitzat tres marxes al llarg del territori que recorreran punts clau d’aquella jornada de votacions pel referèndum d’independència. Hi ha la marxa de Ponent, que va de Fraga a Lleida -en aquesta la Guàrdia Civil ha identificat alguns dels participants; la Nord, que transcórrer de Sant Julià de Ramis a Aiguaviva, i la del Centre, de Vinaròs a la Ràpita.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides