Ferits i detinguts a la primera nit de festes del barri barceloní de Sarrià

La resta de la ciutat viu una nit de botellots més calmada

La primera nit de les festes del barri de Sarrià de Barcelona ha acabat amb aldarulls quan els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana ha intentat desallotjar un botellot aquesta matinada. Alguns grups de joves s’han negat a marxar i han muntat barricades i llançat objectes als agents. Els aldarulls han acabat amb almenys quatre ferits, segons el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), i diversos detinguts.

D’altra banda, desenes de persones s’han concentrat la nit de divendres a dissabte a la platja de la Barceloneta en una jornada amb menys afluència i sense incidents. Els assistents han fet botellot en una nit que els cossos de seguretat han titllat de “tranquil·la”, tot i que s’han denunciat alguns robatoris.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han organitzat un dispositiu conjunt per mantenir sota control les possibles festes que s’organitzin durant el cap de setmana, tot i que després de la primera nit es preveu que sigui molt més tranquil que les festes de la Mercè. El cap de setmana passat es van arribar a concentrar més de 40.000 persones a la plaça Espanya o a la platja del Bogatell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides