Ferits i detinguts a la primera nit de festes del barri barceloní de Sarrià

La resta de la ciutat viu una nit de botellots més calmada

Botellots a Barcelona

La primera nit de les festes del barri de Sarrià de Barcelona ha acabat amb aldarulls quan els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana ha intentat desallotjar un botellot aquesta matinada. Alguns grups de joves s’han negat a marxar i han muntat barricades i llançat objectes als agents. Els aldarulls han acabat amb almenys quatre ferits, segons el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), i diversos detinguts.

D’altra banda, desenes de persones s’han concentrat la nit de divendres a dissabte a la platja de la Barceloneta en una jornada amb menys afluència i sense incidents. Els assistents han fet botellot en una nit que els cossos de seguretat han titllat de “tranquil·la”, tot i que s’han denunciat alguns robatoris.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han organitzat un dispositiu conjunt per mantenir sota control les possibles festes que s’organitzin durant el cap de setmana, tot i que després de la primera nit es preveu que sigui molt més tranquil que les festes de la Mercè. El cap de setmana passat es van arribar a concentrar més de 40.000 persones a la plaça Espanya o a la platja del Bogatell.

(Visited 132 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari