Aragonès afirma que “Catalunya tornarà a votar”

ERC s’ha abstingut aquest dijous en la votació d’una proposta de resolució sobre un nou referèndum, plantejada per la CUP

Discurs del president Pere Aragonès
Discurs del president Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat que “Catalunya tornarà a votar”, i ha fet una crida a la unitat de les forces independentistes, en un discurs pronunciat aquest divendres a primera hora per motiu del quart aniversari del pseudoreferèndum d’independència votat l’1 d’octubre del 2017.

Acompanyat dels membres del seu govern durant la seva declaració institucional al recinte de la Maternitat de Barcelona, un dels punts de participació de l’1-O, el president català ha presentat el seu govern com un “hereu” d’aquella votació i ha afegit que “es compromet a continuar el camí cap a la independència”.

Aragonès ha fet aquest discurs l’endemà que el seu partit, ERC, s’abstingués en la votació d’una proposta de resolució de la CUP sobre la celebració d’un referèndum d’independència aquesta legislatura encara que no s’assoleixi un acord amb el govern espanyol. El soci de govern d’ERC, Junts, va votar contra la proposta.

El president de la Generalitat, no obstant això, sosté que el referèndum és la “proposta inevitable si es vol resoldre el conflicte polític”.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.