El PSC acusa Aragonès d’insistir en els errors de l’anterior legislatura

L'acusen d'imposar als catalans l'amnistia i l'autodeterminació en el seu discurs del debat de política general

Alícia Romero

El PSC ha acusat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, de “voler imposar a tots els catalans” l’amnistia i l’autodeterminació. En una roda de premsa per valorar el discurs en l’inici del debat de política general, la portaveu dels socialistes, Alícia Romero, ha afirmat que ni l’amnistia ni l’autodeterminació generen consens a Catalunya i ha acusat Aragonès de “reincidir” en els errors de l’anterior legislatura.

El PSC insisteix en la idea d’una taula de diàleg entre partits catalans, tot i que Aragonès ha rebutjat en diverses ocasions aquesta proposta en estar centrat en la taula entre governs per resoldre el conflicte polític entre Catalunya i l’Estat. “Voldríem un president que dialogués, però ens trobem un president que vol imposar el que pensa una part dels catalans”, ha afegit.

D’altra banda, Romero ha qualificat el discurs d’Aragonès d'”avorrit, decebedor i sense cap novetat”. “Hem vist un Govern dividit, en boca del seu president, dirigint missatges a una part del Govern”, ha apuntat. I Romero ha fet referència a les discrepàncies entre els socis pel que fa a la taula de diàleg o a l’ampliació de l’aeroport del Prat.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari