Amb qui va dinar Jordi Sànchez mentre es reunien els presidents del govern català i espanyol?

Amb l’editor i director d’El Nacional, José Antich. Van dinar al restaurant La Lonja, que està al número 60 de l’avinguda Josep Tarradellas, a Barcelona. Sànchez es va traslladar a territori Antich perquè aquest restaurant és molt a prop de la redacció del portal digital. Mentre Jordi Sànchez i José Antich s’entaulaven, els presidents del govern espanyol, Pedro Sánchez, i del català, Pere Aragonès, es reunien al Palau de la Generalitat, prèviament a la celebració d’una sessió de treball de la Taula de Diàleg entre els dos executius.

Jordi Sànchez hauria participat en aquesta reunió de la Taula de Diàleg si Pere Aragonès hagués acceptat que la representació de JxCat a la trobada inclogués membres que no formen part del govern de la Generalitat. No ho va fer i JxCat va decidir no participar a la trobada. Jordi Sànchez va aprofitar l’ocasió per dinar amb un dels periodistes que més ascendència té sobre el president de JxCat, Carles Puigdemont, i que ha tingut un paper destacat en la promoció del procés independentista primer des de La Vanguardia, quan la dirigia, i ara des d’El Nacional. El titular de l’editorial d’Antich aquell dia va ser “Sánchez no ha fet els deures”.

A La Lonja s’hi pot dinar tots els dies, excepte el diumenge, entre les 13:00 hores i les 16:30 hores, i sopar entre setmana, entre les 20:30 hores i les 24 hores. Ofereix “comida espanyola”, amb una certa especialització en marisc. El menú promig costa 30 euros i a les crítiques a webs com tripadvisor hi ha de tot: des dels que en surten encantats fins els que creuen que és massa car per la qualitat del menjar que serveixen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides