Puigdemont afirma que té proves de l'”espionatge polític de l’Estat”

L'expresident anuncia que el denunciarà i afegeix que Espanya també reprimeix amb 'lawfare' i 'fake news'

Carles Puigdemont, en un acte previ a la Diada celebrat a Bèlgica
Carles Puigdemont, en un acte previ a la Diada celebrat a Bèlgica

L’eurodiputat de Junts i expresident català, Carles Puigdemont, ha afirmat aquest divendres a París que que té “proves de l’espionatge polític de l’Estat per perseguir i atacar la reputació de dissidents polítics”. A més, ha anunciat que això “serà degudament denunciat“.

Puigdemont ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació després d’una trobada amb diputats i senadors de l’Assemblea Nacional francesa, en la qual ha explicat la seva versió del “conflicte polític català i la repressió espanyola”, segons ha escrit ell mateix a Twitter.

L’expresident de la Generalitat ha especificat que “hem parlat de l’estratègia de repressió de l’Estat”, que considera “molt sofisticada” i que no només inclou “un espionatge polític d’alta envergadura”, sinó també “la lawfare” (guerra jurídica) i “les fake news“.

(Visited 130 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari