Puigdemont afirma que té proves de l'”espionatge polític de l’Estat”

L'expresident anuncia que el denunciarà i afegeix que Espanya també reprimeix amb 'lawfare' i 'fake news'

Carles Puigdemont, en un acte previ a la Diada celebrat a Bèlgica
Carles Puigdemont, en un acte previ a la Diada celebrat a Bèlgica

L’eurodiputat de Junts i expresident català, Carles Puigdemont, ha afirmat aquest divendres a París que que té “proves de l’espionatge polític de l’Estat per perseguir i atacar la reputació de dissidents polítics”. A més, ha anunciat que això “serà degudament denunciat“.

Puigdemont ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació després d’una trobada amb diputats i senadors de l’Assemblea Nacional francesa, en la qual ha explicat la seva versió del “conflicte polític català i la repressió espanyola”, segons ha escrit ell mateix a Twitter.

L’expresident de la Generalitat ha especificat que “hem parlat de l’estratègia de repressió de l’Estat”, que considera “molt sofisticada” i que no només inclou “un espionatge polític d’alta envergadura”, sinó també “la lawfare” (guerra jurídica) i “les fake news“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.