Més del 50% d’adolescents inicien el curs amb la vacunació completa

Pugen lleugerament els pacients crítics de la covid-19 a l'UCI

La pressió hospitalària continua baixant. En les darreres hores hi ha hagut 10 altes deixant un total de 740 persones hospitalitzades per covid. En canvi, a les UCI han entrat cinc nous pacients crítics, situant el total en 273. Pel que fa a la mortalitat, Salut no ha notificat cap defunció en les darreres hores.

Per tercer dia consecutiu el risc de rebrot es troba per sota de 100 punts, 94 concretament. El nombre de contagis és significativament més baix que el dia anterior, s’han notificat 620 nous contagis.

L’indicador que segueix estancat és l’Rt, que aquesta vegada ha augmentat tres centèsimes, de 0,81 a 0,84. En contrapunt trobem la incidència acumulada a 14 dies (IA7), la qual es troba en 117,98 per cada 100.000 habitants,3 punts per sota que la jornada anterior.

D’altra banda, poques hores abans que comenci el curs escolar, més de la meitat dels adolescents catalans d’entre 12 i 19 anys tenen la pauta completa de vacunació, concretament el 57,4%. Un 70,5% tenen la primera dosi i un 49% la segona.

Pel que fa al conjunt de la societat catalana, ja hi ha més d’un 70% de persones immunitzades davant de la covid, 5.542.426 de catalans. Això no obstant, aquest cap de setmana s’han administrat molt poques dosis: 1.652 primeres dosis i 1.275 segones.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.