Salut recuperarà dilluns el rastreig dels contactes estrets d’un positiu

Les persones que ja tinguin la pauta completa no faran quarantena, però les que no estiguin vacunades sí

A partir de dilluns, Salut recuperarà el rastreig dels contactes estrets d’un positiu, una feina que va deixar de banda amb l’arribada de la cinquena onada. Després de dos mesos, doncs, es tornaran a fer proves PCR als contactes estrets, també als que ja tenen la pauta completa de vacunació. Aquestes persones, però, continuaran estalviant-se la quarantena, cosa que no passarà amb les que no estiguin vacunades o tinguin la pauta incompleta, que a més de fer-se la prova s’hauran d’aïllar durant 10 dies.

La mesura també s’aplicarà en el nou curs escolar, i quan es confirmi un positiu a l’aula, Salut farà proves a tot el grup bombolla. Però als alumnes que tinguin la pauta completa, en comptes d’una PCR se’ls farà un test d’antígens d’automostra. En canvi, els que no estiguin vacunats seguiran la mateixa pauta que la resta de població: PCR i 10 dies de quarantena.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.