Pere Aragonès descarta reobrir l’oci nocturn en les pròximes setmanes

Prefereix esperar que s'estabilitzi la millora en els hospitals pel que vol evitar una "desescalada ràpida"

Discoteca

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha descartat ara per ara tornar a obrir l’oci nocturn. “Defensarem que segueixi tancat”, ha manifestat aquest dilluns en una entrevista a TV3. Així mateix, el cap del Govern ha assenyalat que “quan hi ha hagut un intent d’obertura hi ha hagut un augment de contagis”, i ho ha relacionat també amb la variant Delta del coronavirus.

Aragonès ha dit que “entén” el “neguit” d’aquest sector, però ha assegurat que la seva prioritat és acabar amb aquesta onada de covid-19. Ha afirmat que una de les prioritats del seu Executiu és assegurar un nou inici de curs escolar segur. Així mateix, ha avançat quina serà la posició del Govern davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que va donar 48 hores a la Generalitat per dir quin és el seu posicionament després de les peticions del sector nocturn per tornar a obrir.

“Superem l’inici del curs i deixem passar unes setmanes”, ha afegit Aragonès. Així, el president defensa que l’oci nocturn continuï sense ampliar la seva franja horària, i ha sentenciat que no se n’han d’aixecar les restriccions fins que no s’hagi descongestionat l’àmbit assistencial: “Quan hi va haver un intent d’obertura va haver-hi un augment dels contagis. Encara estem en la cinquena onada”, ha subratllat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides