Colau, a les festes de Sants: “Benvinguts els xiulets”

L'alcaldessa de Barcelona ha rebut xiulades i aplaudiments durant el pregó de la festa major del barri

Els pregoners de les festes de Sants

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha tornat a rebre xiulets durant el pregó de la festa major del barri de Sants. A diferència del que va ocórrer fa dues setmanes a les de Gràcia -on Colau no va poder aguantar les llàgrimes- la xiulada s’ha barrejat amb aplaudiments, i l’alcaldessa ha suportat la situació amb més enteresa.

Benvinguts els xiulets, benvinguts els aplaudiments“, ha dit la líder del Govern municipal al veïnat, mentre se sentien crits de ‘fora Colau’ i persones aplaudint-la. L’alcaldessa ha remarcat que a la festa de Sants “no hi sobra ningú”, i que “l’única cosa que sobra als nostres barris és la intolerància, els discursos d’odi, el racisme, el masclisme i l’homofòbia“.

Colau ha destacat la fortalesa del barri de Sants a l’hora d’afrontar la pandèmia, destacant les xarxes de suport mutu entre els veïns “per no deixar ningú enrere”, i ha agraït la feina dels qui han treballat en el guarniment de vuit carrers. “Gràcies a la federació per organitzar les festes amb la incertesa, i especialment als vuit carrers que han mantingut les activitats i decoracions. Som molt conscients del gran esforç que han fet”, ha assenyalat l’alcaldessa, que ha fet una crida per respectar els guarniments.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.