Colau, a les festes de Sants: “Benvinguts els xiulets”

L'alcaldessa de Barcelona ha rebut xiulades i aplaudiments durant el pregó de la festa major del barri

Els pregoners de les festes de Sants

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha tornat a rebre xiulets durant el pregó de la festa major del barri de Sants. A diferència del que va ocórrer fa dues setmanes a les de Gràcia -on Colau no va poder aguantar les llàgrimes- la xiulada s’ha barrejat amb aplaudiments, i l’alcaldessa ha suportat la situació amb més enteresa.

Benvinguts els xiulets, benvinguts els aplaudiments“, ha dit la líder del Govern municipal al veïnat, mentre se sentien crits de ‘fora Colau’ i persones aplaudint-la. L’alcaldessa ha remarcat que a la festa de Sants “no hi sobra ningú”, i que “l’única cosa que sobra als nostres barris és la intolerància, els discursos d’odi, el racisme, el masclisme i l’homofòbia“.

Colau ha destacat la fortalesa del barri de Sants a l’hora d’afrontar la pandèmia, destacant les xarxes de suport mutu entre els veïns “per no deixar ningú enrere”, i ha agraït la feina dels qui han treballat en el guarniment de vuit carrers. “Gràcies a la federació per organitzar les festes amb la incertesa, i especialment als vuit carrers que han mantingut les activitats i decoracions. Som molt conscients del gran esforç que han fet”, ha assenyalat l’alcaldessa, que ha fet una crida per respectar els guarniments.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides