Més de 5 milions de catalans tenen ja la pauta de vacunació completa

La xifra, que significa més del 60% de la població, s'assoleix just quan baixa significativament el ritme de vacunació

Catalunya ha assolit els més de 5 milions de ciutadans amb la pauta completa de vacunació per la covid-19, en total 5.009.562 persones, més del 60% de la població. Això no obstant el ritme de vacunació ha minvat significativament en comparació amb els punts més àlgids de la campanya de Salut. Només en les darreres hores s’han administrat 7.171 primeres dosis i 15.284 segones, segons Salut.

En total s’han administrat 10 milions de vacunes, entre primeres si segones dosis, però encara calen més, sobretot davant de les noves variants més contagioses com la delta.

Lleu descens a les UCI
El Departament de Salut ha declarat que hi ha 9 pacients menys ingressats a les Unitats de Cures Intensives (UCI) a causa de la covid-19 en les darreres hores, 466 en total. Els hospitalitzats a planta pugen i se situen en 1.373, 4 més. En paral·lel, s’han notificat 965 nous contagis confirmats per PCR o TA, que situen el total des de l’inici de la pandèmia en 882.756. L’Rt es manté a 0,81, i el risc de rebrot disminueix 12 punts, fins als 234.

S’han notificat 7 morts en les últimes hores i el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 23.222. El 7,18% de les proves en la darrera setmana ha donat positiu. La incidència acumulada a 14 dies passa de 322,36 a 305,01, mentre que a 7 dies, baixa de 133,37 a 126,49.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.