Quin èxit d’audiència va aconseguir TV3 aquest diumenge 15 d’agost?

'TN cap de setmana' de TV3

Ser líder amb menys d’un 10% de l’audiència global. Almenys això és el que va explicar la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) en la nota de premsa que va difondre l’endemà. “TV3, líder de diumenge amb una quota del 9,6%, amb els telenotícies líders de les seves franges”. Si TV3 va tenir un 9,6% d’audiència, això vol dir que les altres televisions es van repartir el 90,4% restant. Molt repartida hauria d’anar la cosa perquè cap no arribés al 10%.

Les dades de la informació difosa per la CCMA són les que aporta l’empresa Kantar Media, contractada per la corporació que presideix Núria Llorach per més d’un milió d’euros anuals. Des del 29 de juliol, però, les audiències diàries de les televisions que es veuen a Catalunya no apareixen a l’apartat de Publicitat del web de la CCMA. Es van quedar encallades aquell dia i, per tant, no s’ha reconegut públicament que TV3 no va liderar l’audiència el mes de juliol, el mateix que havia passat ja el mes de juny.

La CCMA sí que va publicant notes de premsa en les quals assegura que ha estat líder d’audiència alguns dies del mes d’agost. Com que no dona a conèixer l’audiència de les altres televisions no es pot saber quina quota han obtingut aquests darrers dies Telecinco o Antena 3. Cal entendre que aquest diumenge van obtenir menys del 9,6%. Quines televisions deuen mirar els catalans aquest agost?

El diumenge anterior, 8 d’agost, Kantar Media va atribuir a TV3 el lideratge de l’audiència, amb un 15,5% de la quota. Liderar-la amb un 9,6% no s’havia vist mai. La televisió de Vicent Sanchis és un pou de sorpreses.

(Visited 658 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari