Laporta no aconsegueix lligar Messi, que podria marxar al PSG

Possiblement l'operació es completarà amb el fitxatge de Mbappè pel Real Madrid

Messi
Messi

Ningú coneix millor a Joan Laporta que Jorge Messi ni ningú coneix millor el Barça que el mateix Leo Messi. Tots dos van deixar a zero la possibilitat que renovi pel FC Barcelona després que al final la directiva de Laporta, després de gairebé cinc mesos de promeses inútils, no hagi posat sobre la taula una proposta seriosa, sòlida, atractiva i, com semblava, del grat del mateix futbolista i del seu entorn.

Laporta i el seu nucli han arribat tard i no han fet els deures a temps per a evitar que Messi, fart d’aquesta lentitud i ineficàcia, hagi decidit assegurar-se una fortuna i un equip competitiu probablement signant amb el PSG en les pròximes hores en el marc d’una operació a tres bandes que podria acabar amb el fitxatge de Mbappè pel Real Madrid.

Un concís i insensible comunicat del FC Barcelona ha posat final a un sainet que en el fons no ha tingut mai cap base ni econòmica ni esportiva ni estructural perquè Messi seguís en el Barça. Ha estat, com se sol dir, un ‘farol’ de Laporta finalment destapat per la Lliga de Futbol Professional oferint-li al Barça una sortida que de totes maneres no estava disposat en cap cas a acceptar.

Ara s’aprecia amb claredat que Laporta esperava justificar el ‘no’ a Messi per les circumstàncies del rigor en l’equilibri financer exigit per Javier Tebas. La jugada del president de la LFP, que li donava cobertura per a la continuïtat de Messi, ha tingut fatals conseqüències perquè la junta ha hagut d’admetre que no es donen les circumstàncies.

Messi, per tant, deixa el Barça per la inacció i supèrbia de Laporta, buscada o no, i fa les maletes per a tornar a jugar amb Neymar aquesta temporada en el PSG abans del Mundial de Qatar. D’ací a poc temps podria confirmar-se aquesta operació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides