Els interins des de fa més de deu anys obtindran plaça sense opositar

El decret per reduir la temporalitat a l'administració tira endavant amb el suport clau d'ERC

Congrés dels Diputats
Congrés dels Diputats

Els treballadors interins de les administracions públiques que fa deu anys o més que ocupen una plaça per a la qual no s’ha fet mai cap oferta pública d’ocupació podran accedir a la plaça sense haver de fer cap oposició.

Així ho ha anunciat aquest migdia la ministra d’Hisenda i Funció Pública, María Jesús Montero, durant la seva intervenció en el ple del Congrés dels Diputats per defensar el decret, que el Congrés dels Diputats ha convalidat gràcies a un acord d’última hora entre el govern espanyol i ERC.

Montero també ha pactat amb diversos grups parlamentaris tramitar com a projecte de llei el decret que va aprovar-se quan Miquel Iceta era el ministre d’Administracions Públiques, àrea afegida ara a la cartera d’Hisenda.

La mesura beneficiarà almenys 300.000 treballadors interins de les administracions públiques, que podran veure regularitzada la seva situació laboral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides