Societat Civil Catalana reviu gràcies al PP i Illa

Societat Civil Catalana (SCC) va néixer anys enrere amb l’ànim de ser l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) del constitucionalisme i dels contraris a la independència, quan aquesta entitat era realment un motor aglutinador del secessionisme. Però, curiosament, de la mateixa manera que l’ANC ha perdut força, suport i capacitat de mobilització, SCC es va quedar en un petit reducte, sense presència pública i sense ser referent dels grans partits constitucionalistes. Només Cs hi ha mantingut una certa vinculació durant els últims anys.

Però l’entrada de Fernando Sánchez-Costa a la seva presidència sembla que es nota, i ha començat a tirar d’experiència política i d’agenda. La setmana passada, SCC va celebrar unes Jornades d’Estiu que van suposar el retorn de l’entitat a la vida pública, a l’actualitat i al pal de paller del constitucionalisme. I és que Sánchez-Costa va aconseguir que Inés Arrimadas, Carlos Carrizosa, Alejandro Fernández, Pablo Casado i Salvador Illa participessin en les jornades amb conferències i intervencions a l’estil d’entrevistes. La seva presència, especialment la de l’exministre i la del líder popular, van servir per fer reviure una SCC que semblava morta. Ara caldrà veure si això serà només una flor d’estiu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Societat Civil Catalana reviu gràcies al PP i Illa”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides