Societat Civil Catalana reviu gràcies al PP i Illa

Societat Civil Catalana (SCC) va néixer anys enrere amb l’ànim de ser l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) del constitucionalisme i dels contraris a la independència, quan aquesta entitat era realment un motor aglutinador del secessionisme. Però, curiosament, de la mateixa manera que l’ANC ha perdut força, suport i capacitat de mobilització, SCC es va quedar en un petit reducte, sense presència pública i sense ser referent dels grans partits constitucionalistes. Només Cs hi ha mantingut una certa vinculació durant els últims anys.

Però l’entrada de Fernando Sánchez-Costa a la seva presidència sembla que es nota, i ha començat a tirar d’experiència política i d’agenda. La setmana passada, SCC va celebrar unes Jornades d’Estiu que van suposar el retorn de l’entitat a la vida pública, a l’actualitat i al pal de paller del constitucionalisme. I és que Sánchez-Costa va aconseguir que Inés Arrimadas, Carlos Carrizosa, Alejandro Fernández, Pablo Casado i Salvador Illa participessin en les jornades amb conferències i intervencions a l’estil d’entrevistes. La seva presència, especialment la de l’exministre i la del líder popular, van servir per fer reviure una SCC que semblava morta. Ara caldrà veure si això serà només una flor d’estiu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Societat Civil Catalana reviu gràcies al PP i Illa”

Deixa un comentari

Notícies més llegides