L’alcalde de Perpinyà participa al míting de Vox a Cornellà

Santiago Abascal retreu a Sánchez la polèmica amb Javier Milei: "Per estar en contra dels insults, dona una lliçó collonuda"

El líder de Vox, Santiago Abascal, aquest diumenge a Cornellà (Roger Pi de Cabanyes, ACN)
El líder de Vox, Santiago Abascal, aquest diumenge a Cornellà (Roger Pi de Cabanyes, ACN).

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha rebut el suport de l’alcalde de Perpinyà per Agrupació Nacional”, Louis Aliot, en un acte a Cornellà de Llobregat aquest diumenge. Ha agraït públicament la seva presència i ha denunciat els intents “annexionistes” del “separatisme” que vol “trencar la convivència” a Espanya i a França. “Que segueixin amb els seus somnis humits”, ha dit.

Abascal ha acusat el PSC d’haver “traït” els seus electors que van venir a Catalunya procedents d’altres punts d’Espanya deixant-los, ha dit, a mercè del “separatisme” i de la immigració il·legal. Ho ha fet en un acte a Cornellà de Llobregat, un feu del PSC on els socialistes van obtenir el 43% dels vots a les municipals del 2023.

El líder de Vox també ha acusat el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, d’haver quedat atrapat en el “fang” que ell mateix denuncia. Ha posat com a exemple els “insults” del ministre de Transports, Óscar Puente, al president d’Argentina, Javier Milei: “Per estar en contra de les boles i els insults, ens estan donant una lliçó collonuda”.

(Visited 106 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari