La CUP usa la imatge del Parlament per demanar a l’Exèrcit que marxi de Catalunya

Envien una carta amb la capçalera oficial de la cambra per dir que volen una universitat on hi ha la caserna de Talarn

El grup parlamentari de la CUP ha utilitzat un document amb la capçalera del Parlament de Catalunya per respondre a una carta que van rebre de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) ubicada a Talarn (Lleida), segons avança Vozpópuli. En la missiva de l’Exèrcit es comunicava al grup cupaire que a causa de la situació de pandèmia que encara afecta Catalunya, no els podien convidar presencialment al lliurament de despatxos de la XLVI promoció de suboficials que estava prevista per aquest 8 de juliol, “tal com hagués estat el seu desig” segons deia la carta del coronel director del centre.

Es dona la circumstància que des del grup de la CUP al Parlament de Catalunya, s’ha respost aquesta carta amb una altra en la qual hi ha la capçalera de la cambra catalana. A banda d’aquest fet, els cupaires aprofiten la carta per dir: “Doncs a nosaltres ens agradaria venir, sí. Venir a la Universitat del Pirineu. Que posarem en l’emplaçament que avui ocupa l’AGBS i que serà una eina bàsica per teixir la unitat del territori”. La carta signada per Pau Juvillà, diputat de la CUP i secretari tercer de la Mesa del Parlament, acaba dient: “Vostès ens saluden, i nosaltres els diem adéu-siau”.

Segons apunta Vozpópuli, responsables de l’AGBS han mostrat el seu malestar per aquesta resposta, que la qualifiquen “impresentable”, i consideren que usar la capçalera del Parlament de Catalunya “és una manca d’educació no només a qui se li envia sinó a tots els catalans”. Aquestes mateixes fonts denuncien que el costum de publicitar aquestes respostes contràries a invitacions de les Forces Armades “el va inaugurar Laura Borràs, com a presidenta del Parlament”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides