8.042 nous casos de covid les darreres 24 hores

L'impacte de la cinquena onada comença a notar-se als hospitals

Vacunació contra la covid-19 a Tarragona
Vacunació contra la covid-19 a Tarragona

El Departament de Salut de la Generalitat ha comptabilitzat 8.042 nous contagis de covid-19 les darreres 24 hores, de manera que la xifra acumulada des de l’inici de la pandèmia s’enfila fins als 755.007 casos positius.

Els hospitals estan començant a registrar, per primer cop des de l’esclat de la cinquena onada, increments significatius en la xifra d’ingressos. 53 noves hospitalitzacions pugen el total d’ingressos hospitalaris fins als 663, mentre que a les unitats de cures intensives (UCI), en particular, hi ha 138 pacients, després d’un increment de cinc des de l’anterior informe oficial.

La xifra de defuncions arriba a les 22.278 després que s’hagin registrat quatre més de l’anterior balanç oficial.

Els indicadors epidemiològics segueixen disparats. Per bé que la velocitat de propagació (Rt) ha disminuït 0,05 punts, el ritme segueix superant la triplicació, ja que aquest valor se situa ara en els 3,35 punts. El risc de rebrot puja 92 dues unitats i assoleix un nou rècord: 1.552.

Pel que fa a la vacunació, 3.068.371 persones ja han rebut la segona dosi, i 4.440.811 persones, la primera.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides