Joan Canadell insulta Pedro Sánchez tractant-lo de “gran fdgp”

El diputat de JxCat afegeix que cadascú interpreti "com vulgui" una abreviatura de "fill de la gran puta", després que el president espanyol hagi advocat pel "perdó" a Brussel·les

Joan Canadell
Joan Canadell

En Sánchez, un gran fdgp. Cadascú que interpreti les inicials com vulgui…”, ha escrit el diputat de JxCat Joan Canadell a Twitter contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Canadell, número tres de JxCat per Barcelona a les eleccions del passat 14 de febrer, ha escrit aquest missatge per comentar un tuit del seu company de bancada Francesc de Dalmases, el qual havia mostrat indignació per unes declaracions realitzades per Sánchez a Brussel·les.

Però mentre que De Dalmases ha considerat que és “difícil trobar un president espanyol més cínic i mentider”, pel fet que les declaracions han coincidit amb la reclamació per part del Tribunal de Comptes de gairebé 10 milions d’euros a 41 exalts càrrecs catalans per la promoció del procés, Canadell ha etiquetat el president del govern espanyol amb unes sigles que resumeixen l’insult “fill de la gran puta”.

Després de convidar a interpretar-les, el diputat de JxCat i expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona ha afirmat que “Ens castiguen per ser catalans, per voler la nostra llibertat. Qui són ells per castigar-nos??”. “No volem el seu perdó perquè no tenen cap dret sobre nosaltres. Si us plau, més que mai, tenim molta pressa!”, ha conclòs.

Pedro Sánchez, a les declaracions recollides pel diari El Mundo comentades pels dos diputats de JxCat, ha afirmat que allò “el càstig” va ser “útil” en el passat, i que “avui” el que és útil és “el perdó”.

“El que hem de fer els polítics i els governs és construir convivència, unir la nostra societat. En aquesta construcció hi ha moments en què els que l’útil és el càstig i altres en què l’útil és el perdó, i ara estem en el moment del perdó”, ha assegurat a Brussel·les, on ha participat aquest divendres en la trobada del Consell Europeu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.