Aragonès inicia els contactes parlamentaris reunint-se amb JxCat

El president de la Generalitat es citarà amb tots els grups de la cambra catalana a excepció de Vox

El president de la Generalitat, Pere Aragonès
El president de la Generalitat, Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, inicia aquest dilluns la ronda de contactes amb els grups del Parlament de Catalunya. La primera reunió serà amb JxCat i està previst que comenci a dos quarts de set de la tarda. Com a representants de Junts assistiran el president del grup parlamentari, Albert Batet, i la portaveu Mònica Sales. A més, també hi participarà la consellera de Presidència, Laura Vilagrà.

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, no ha concretat si les reunions es centraran en la taula de diàleg amb el govern central, o si s’enfocaran a assumptes més generals com en quin punt es troba la pandèmia de la covid-19. El que sí va anunciar Plaja, però, és que Aragonès pretén reunir-se amb els grups parlamentaris de la cambra catalana -excepte Vox- prioritzant els que van donar suport a la seva investidura, així que després de JxCat es trobarà amb ERC i la CUP.

Està previst que dimarts a la tarda el president de la Generalitat es reuneixi amb el líder del grup parlamentari de PSC-Units, Salvador Illa, que va criticar no ser el primer a trobar-se amb Aragonès com a cap de l’oposició. Als comuns, Ciutadans i PP també els citarà els dies vinents, deixant fora de la seva primera ronda de contactes la formació de l’ultradreta que presideix al Parlament, Ignacio Garriga.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides