ERC manté Trapero al capdavant dels Mossos

El conseller Elena no canviarà els comandaments operatius d'Interior

joan ignasi elena mes 324
joan ignasi elena mes 324

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat que el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, seguirà com a màxim responsable uniformat del cos de la policia de la Generalitat de Catalunya.
Joan Ignasi Elena, conseller d’ERC, ha afirmat que des del seu càrrec nomena directors generals, però que no pensa qüestionar la continuïtat en els seus càrrecs dels comandaments operatius que depenen del seu departament, com podria el cas de Trapero o el del comandament operatiu dels Bombers de la Generalitat, David Borrell.

En aquest context, el conseller Elena ha anunciat aquest dilluns que mantindrà en el càrrec el director general de la Policia, Pere Ferrer, i a Marc Costa com a responsable dels Agents Rurals, que ara depenent d’Interior tot i que fins ara depenien del Departament d’Agricultura.

Elena també ha decidit que l’històric d’Interior, Joan Delort, sigui nomenat director general de Prevenció d’Incendis i Salvaments. També, amb els nous nomenaments, el biòleg Ramon Lamiel està al capdavant del Servei Català del Trànsit, Sonia Andolz està al càrrec de la direcció general de l’Administració de la Seguretat, i Mercè Salvat està a càrrec de Protecció Civil.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides