Rahola respon les pintades d’Arran parlant de “feixisme de dretes”

L'organització juvenil de la CUP acusava la periodista de ser "còmplice del genocidi cap al poble palestí"

Pilar Rahola
Pilar Rahola

La periodista i escriptora Pilar Rahola ha equiparat Arran al “feixisme de dretes” després que la formació vinculada a la CUP fes pintades a la seva segona residència a Cadaqués. Rahola, en un tuit, ha assegurat que “feixisme de dretes i feixisme d’esquerres, cares de la mateixa moneda: odien la dissidència, imposen el pensament únic, fabriquen llistes negres, maten al missatger i fonamenten la seva ideologia en una ignorància supina i una estultícia patètica”. “Ambdós, enemics de la llibertat”, ha conclòs.

Arran va reivindicar la pintada difonent a Twitter el vídeo d’un encaputxat pintant el domicili de Rahola acompanyat d’un missatge que retreu a l’excolumnista de La Vanguardia que “aprofita el seu espai mediàtic per fer apologia de l’Estat d’Israel, convertint-se en còmplice del genocidi cap al poble palestí”.

Les pintades titllen Rahola de “còmplice del genocidi” i de “responsable”, i proclamen “Palestina lliure”. El vídeo mostrat per Arran inclou declaracions on Rahola culpa els palestins del conflicte i afirma que “el gran problema de la identitat palestina és que és forja en l’odi”, entre retalls de premsa sobre atacs israelians amb víctimes palestines.

En el vídeo, Arran acusa Rahola de ser “còmplice d’Israel, un estat genocida que des del 1948 ha massacrat el poble palestí sempre amb la cobertura mediàtica i militar, de l’imperialisme occidental” i explica “ens solidaritzem amb el poble palestí i la seva lluita per l’alliberament”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Rahola respon les pintades d’Arran parlant de “feixisme de dretes””

Deixa un comentari

Notícies més llegides