El PSC demana una taula de diàleg catalana en paral·lel a la de Madrid

Els d'Illa defensen el diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol, però també entre els partits catalans

En paral·lel a la taula de diàleg que el president Pere Aragonès vol rearmar a Madrid, el PSC en reclama una altra entre els partits catalans. Els socialistes, compromesos amb el diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol, entenen que també cal fomentar el diàleg a Catalunya, entre els partits catalans.

Els socialistes creuen que ha arribat el moment de demanar que aquest diàleg “Catalunya ‘endins'” prengui cos. “Cal fixar quin és el denominador comú entre tots els catalans, no només els independentistes”, ha resumit la portaveu de PSC al Parlament, Alícia Romero.

El líder socialista Salvador Illa va insistir durant la campanya electoral que una dècada de procés ha malmès les relacions entre catalans, i que ha arribat el moment de reparar aquesta circumstància.

“Cal que es posi en marxa més que mai, per buscar el retrobament entre catalans, sobretot ara que hi ha un govern d’Espanya que sí que és receptiu amb el diàleg”, ha dit Romero. Pel que fa a quines formacions haurien d’estar presents, ha afirmat que “tots haurien de fer l’esforç” de seure en aquesta taula, perquè és “el que demana la ciutadania”.

(Visited 101 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari