Quin partidari de Junts pica el crostó a Jordi Sànchez?

Jordi Sànchez
Jordi Sànchez

El politòleg madrileny Ramón Cotarelo és conegut per dir en nom del porc d’ERC freqüentment i per ser un partidari de la línia independentista que encapçala Carles Puigdemont. Sense anar més lluny, aquest dilluns ha piulat, amb el xoc públic entre Junts i ERC en plena efervescència, que “tot el dia, cada minut, cada hora, al matí, la tarda o la nit, a notícies o tertúlies, hordes de sicaris ben pagats d’ERC insultant Junts per Catalunya i mentint a la gent. I ningú per rebatre’ls. És el monopoli asfixiant dels mitjans públics de comunicació”.

La novetat ara és que també ha picat el crostó al secretari general de Junts, Jordi Sànchez, a qui ha adreçat aquest missatge: “No he votat JxCat per donar després cap vot als antiindependentistes d’ERC. Això, @jordialapreso, és una estafa com la dels erkis“, malnom despectiu que alguns usen contra ERC. Cotarelo troba que “si Junts no vota contra la investidura de Pere Aragonès, mostrarà ser el mateix que ERC, un partit de sipais dels espanyols“. “Espero que la militància de JxCat voti contra la proposta. Si no ho fa, ja sabrem que a Catalunya cap partit és independentista i tots han enganyat a la gent”, ha afegit.

També durant el darrer cap de setmana, Cotarelo ha tornat a carregar durament contra la CUP. Fa un parell d’anys va tractar aquest partit de “quinta columna unionista” i ara els ha dit que són “encara pitjors que l’escòria republicana perquè són els servents dels servents dels espanyols i per la mateixa raó: paguetes, sous públics, cadires, endolls”. Aquest comentari ha provocat la reacció de la diputada cupaire Eulàlia Reguant, que l’ha acusat de fer “demagògia barata”.

Cotarelo, que es va establir a Catalunya durant els anys del procés, va explicar anys enrere que havia estat disposat a ocupar un lloc simbòlic en una llista cupaire d’unes eleccions municipals, però que no va ser possible formar-ne part perquè aleshores no residia a Catalunya. En canvi, va tancar la llista d’ERC a les eleccions al Parlament del 2017, convocades durant el període de vigència de la intervenció de la Generalitat per la via de l’article 155 de la Constitució. Per últim, també va ocupar un lloc simbòlic a la llista per Girona que JxCat va presentar el 2019 a les eleccions generals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.