Cribratges massius amb tests que es faran els mateixos catalans

Salut engega una campanya destinada a menors de 70 anys que començarà en municipis més contaminats

Cues a les carpes de Sabadell per fer se les proves de la Covid-19

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat que a partir de la setmana que ve Salut impulsarà cribratges poblacionals en aquells municipis amb situacions epidemiològiques més complicades. Es podran fer fins a 15.000 PCR al dia.

La campanya es posarà en marxa a Lleida, la Catalunya Central i Girona. L’estratègia funcionarà amb sistemes d’automostra, pivotarà sobre els CAP i estarà vigent fins que la situació epidemiològica es consideri controlada.

Els cribratges van dirigits a ciutadans de menys de 70 anys i la participació serà voluntària. Els que vulguin podran demanar cita al seu CAP, donar-se d’alta en un aplicatiu, recollir el kit d’automostra, anar a casa seva, prendre’s la mostra i retornar-la al CAP. Quinze dies més tard podran repetir l’anàlisi.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.