Cribratges massius amb tests que es faran els mateixos catalans

Salut engega una campanya destinada a menors de 70 anys que començarà en municipis més contaminats

Cues a les carpes de Sabadell per fer se les proves de la Covid-19

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat que a partir de la setmana que ve Salut impulsarà cribratges poblacionals en aquells municipis amb situacions epidemiològiques més complicades. Es podran fer fins a 15.000 PCR al dia.

La campanya es posarà en marxa a Lleida, la Catalunya Central i Girona. L’estratègia funcionarà amb sistemes d’automostra, pivotarà sobre els CAP i estarà vigent fins que la situació epidemiològica es consideri controlada.

Els cribratges van dirigits a ciutadans de menys de 70 anys i la participació serà voluntària. Els que vulguin podran demanar cita al seu CAP, donar-se d’alta en un aplicatiu, recollir el kit d’automostra, anar a casa seva, prendre’s la mostra i retornar-la al CAP. Quinze dies més tard podran repetir l’anàlisi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides