Donaire s’encalla recaptant fons per defensar-se als tribunals

El número 39 de la llista de Junts a Barcelona i portaveu de la sectorial de Mossos de l’ANC suma 7.000 dels 15.000 euros que demana

Albert Donaire
Albert Donaire

El mosso i candidat de Junts Albert Donaire ha recaptat fins ara 6.956 dels 15.000 euros que demana, mitjançant una campanya de micromecenatge engegada a finals del mes de març, per defensar-se als tribunals del que ell considera “assetjament i coaccions”, que atribueix a “sectors de l’espanyolisme del cos de Mossos d’Esquadra”, avança Vozpópuli.

Donaire, que es va presentar com a membre de Demòcrates en el 39è lloc de la llista per Barcelona de Junts a les darreres eleccions, va engegar la iniciativa al web Gofundme queixant-se que no havia rebut suport econòmic de l’ANC a través de la caixa de solidaritat.

Aquest agent, que s’ha fet famós representant la sectorial de l’ANC Mossos per la República i insultant figures contràries a l’independentisme, va lamentar que s’havia vist “abocat” a demanar diners amb una campanya de micromecenatge amb què, fins ara, ha rebut donatius de 228 persones.

Donaire assenyala com a figures dels “sectors de l’espanyolisme” l’excaporal dels Mossos Imma Alcolea, el marit d’aquesta i sergent del cos, Moisés Abellí, i els membres de la Unió de Mossos per la Constitució, i els acusa de voler-lo arruinar econòmicament i laboralment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides