Laporta fitxa el comissari Ferran López

El president Blaugrana el vol per a portar la seguretat i potenciar la imatge del club

Título de la imagen
Título de la imagen

El president del Barça, Joan Laporta, ha fitxat el comissari dels Mossos d’Esquadra Ferran López perquè sigui el nou responsable de seguretat del club, segons avança La Vanguardia. Serà en els pròxims dies quan el fins ara número dos del major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, passarà a formar part del grup de confiança que Laporta està acabant de concretar.

El comissari López s’encarregarà de totes les qüestions relacionades amb la seguretat del Camp Nou. Però Laporta també vol aprofitar les relacions que ha teixit López en els seus 27 anys en el cos de la policia de la Generalitat per a potenciar la imatge del club Blaugrana.

Joan Laporta ja havia comptat en la seva anterior presidència al Barça amb membres de la policia catalana en els seus equips. El 2003 va fitxar l’aleshores inspector dels Mossos, Elies Frade, el qual havia estat al capdavant de la Brigada Mòbil (Brimo) per fer front, entre altres reptes, a l’amenaça que creaven els grups de seguidors violents com els Boixos Nois.

Ferran López va dirigir els Mossos d’Esquadra quan el govern de Mariano Rajoy va decidir aplicar l’article 155 de la Constitució a l’Administració catalana com a resposta a les pretensions independentistes del govern de Carles Puigdemont. López va estar en el càrrec de màxim responsable uniformat del cos fins a l’arribada del conseller Miquel Buch. Amb la restitució del major Trapero al capdavant dels Mossos, aquest va exigir que López fos el seu número dos.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides